Nepozabno praznovanje rojstnega dne

Sicer ne vemo ravno točno, kako zelo se veselite praznovanje svojega rojstnega dne, vendar je to za večino med vami pomemben dogodek, ki ga želite praznovati tudi z drugimi. 

Praznovanje rojstnega dne mnogi med vami že več let organizirate kar na svojem domu, saj imate za take priložnosti dovolj prostora. Po drugi strani pa za praznovanje ne odštejete prav nič manj denarja, kot če bi svoje goste peljali na dobro kosilo ali večerjo v odlično restavracijo. Poleg tega vas potem, ko gostje odidejo, čaka še pospravljanje in druge nevšečnosti. 

Morda je letos čas, da praznovanje rojstnega dne organizirate v svoji najljubši restavraciji, ki ste jo po naključju našli na spletu, kjer ima lastnik svojo spletno stran. Na njej ste opazili, kaj vse vam ob takem dogodku lahko ponudi in nad storitvami ste več kot navdušeni. Všeč pa so vam tudi cene. 

Team building za najzahtevnejše stranke  

Kaj je team building? Imamo za ta termin oziroma besedno zvezo primeren slovenski prevod? Lahko bi termin opisali kot druženje zaposlenih izven delovnega okolja in časa. 

Team building je k nam prišel iz tujine, na kar kaže tudi poimenovanje, in je vse bolj priljubljen. Le malo podjetij je še, ki ga ne izvaja in tudi ta se bodo slej ko prej odločila zanj, saj raziskave kažejo na to, da zelo koristno vpliva na samo delo in tudi na odnose med zaposlenimi. 

Dober team building lahko prinese že dobro organizirano kosilo ali večerja, ki jo skupaj s svojimi zaposlenimi organizirate v kateri od bolj priljubljenih restavracij pri nas. V tem času seveda lahko poskrbite tudi za nekoliko resnejše teme, o katerih se bo razpredalo ob odlično pripravljeni sveži hrani in pijači. Nikakor ne smete pozabiti na dobro glasbo, ob kateri s svojimi zaposlenimi oziroma sodelavkami ali sodelavci tudi veselo zaplešete ter se veselite novih poslovnih priložnosti in uspehov.