Akumulatorska kosilnica postaja vse bolj razširjena

Kosilnice različnih pogonov so danes preplavile trg kosilnic, zato je odločitev pri nakupu nove kosilnice pogosto zelo težka. Poiskati najbolj primerno kosilnico za svoje potrebe je danes že prava umetnost. V zadnjem času je tako vse bolj priljubljena akumulatorska kosilnica, ki se je izkazala za zelo priročno. Zaradi majhnih kapacitete baterij, so se ljudje v preteklosti sicer izogibali tovrstnim kosilnicam, ker pa so baterije danes vse bolj zmogljivejše, so tudi akumulatorske kosilnice postale vse bolj razširjene.

Lahko bi rekli, da akumulatorska kosilnica združuje v sebi najboljše lastnosti motorne in električne kosilnice. Odvisno od modela, lahko z njo pokosite praktično enako velike površine in različno zahtevne terene, kot bi jih tudi z bencinskimi kosilnicami. V svojem delovanju je izjemno tiha, pri čemer ima praktično ničelne emisije in je zato od vseh kosilnic najbolj prijazna do okolja. Njene glavne prednosti so še enostavna uporaba in zagon.

Husqvarna 135 je motorna žaga, ki vas bo presenetila

Motorna žaga je obvezno orodje za kleščenje in sečnjo dreves, zato jo najpogosteje uporabljajo gozdarji in lastniki večjih gozdnih površin. Pri nakupu motorne žage je zato potrebno predvsem vedeti, za kaj jo bomo uporabljali, kajti razlika med profesionalnimi in hobi modeli je več kot očitna. Če ste neizkušen uporabnik, potem je vsekakor bolje izbrati preprostejše modele, kot je na primer tudi motorna žaga Husqvarna 135.

Gre za motorno žago, ki jo uvrščamo v kategorijo motornih žag za hobi uporabo, kar pa ne pomeni, da je zato kaj manj učinkovita. Motorna žaga Husqvarna 135 je izjemno lahka, zato je idealna za vse tiste, ki iščejo majhno in okretno motorno žago z lahkim vžigom. Z njo bo delo enostavno in popolnoma varno, saj se ponaša s številnimi ergonomskimi rešitvami, zaradi katerih je za uporabnika zelo prijazna, poleg tega pa se pohvali tudi z nezahtevnim vzdrževanjem.