Apple prenosnik je kompatibilen z ostalimi napravami

Apple prenosnik se odlično poveže z vsemi ostalimi napravami blagovne znamke Apple ter tudi z napravami drugih blagovnih znamk. Tako je idealen za na pot. Vsak predavatelj, ki gostuje po različnih podjetjih ali fakultetah, bi moral imeti na voljo dober prenosnik, s katerim se bo po prihodu v predavalnico brez težav povezal z njihovim projektorjem in tako enostavno prikazoval PowerPoint-ove slide, ki si jih je pripravil doma. 

Apple prenosnik se bo preko bluetootha povezal tudi z njihovim zvočnim sistemom in tako bomo preko njega brez težav predvajali posnetke, ki jih želimo zaradi potreb predavanja pokazati našim slušateljem. Vsak ponosen lastnik prenosnika Apple lahko izkoristi neizmerno veliko ugodnosti z vsemi aplikacijami, ki jih je Apple razvil in jih ponuja za lažje upravljanje sestankov, izobraževanj ter celotnega našega delovnega dne. 

Apple prenosnik je lahko izredno majhen in nam tako še olajša prenašanje. Največ prodanih modelov ima le 13,3” velik monitor, ki se odlično poda vsakemu poslovnežu. 

Asus Gaming za igranje FPS iger

Asus Gaming je odličen za igranje različnih računalniških iger. Navadno imajo fantje ter tudi odrasli moški izjemno radi igre v katerih se borijo za svoje življenje. Ko začnemo igro, lahko izbiramo med opcijami Multiplayer ali Single-player igre. Nekateri imajo radi povezovanje z ostalimi igralci iz vsega sveta, zato izberejo Multiplayer varianto, v kateri se bodo borili za reševanje svojega življenja. 

Asus Gaming nam omogoča povezovanje s številnimi ljudmi, ki tudi uživajo v igranju računalniških iger. V kolikor se naš sin posveča igranju iger, moramo biti pozorni, da se z  njimi ne bo zasvojil. Žal se je že v veliko primerih zgodilo, da so mladi začeli pretiravati in se tako postalo popolnoma odvisni od igranja iger. Nekateri imajo celo velike zdravstvene težave zaradi prekomernega sedenja in obremenjevanja telesa z večurnim neprestanim streljanjem ter igranjem ostalih iger.