Brez skrbi pri prevozu težjega tovora

Selitev klavirja ali kakšnega drugega težkega in občutljivega predmeta vsekakor predstavlja velike preglavice, tudi če ne gre za posebej velike razdalje. Že prenašanje opreme naokoli je povsem nemogoče, če nimamo ustreznega orodja in izkušenj s takšnimi podvigi. V lastni režiji povsem brez skrbi gotovo ne bo šlo, zato je bolj smiselno, da takšne projekte zaupamo usposobljenim mojstrom.

Zahtevne selitve na kratke razdalje

Največje mojstre za zahtevne selitve na kratke razdalje gotovo združuje selitveni servis Ljubljana. Cenik je za takšne projekte razumljivo nekoliko dražji, a v prestolnici je moč najti pravega ponudnika, ki se specializira za zahtevnejše prevoze, gotovo tudi za selitev klavirja. Jasno je, da bo za selitveni servis Ljubljana cenik neodvisen od razdalje, če gre za težje oziroma zahtevnejše tovore – nenazadnje že selitve znotraj mesta zahtevajo veliko truda, tudi če ne gre za več kot kilometer razdalje. Cena se zato določa glede na druge okoliščine.

Kako torej selitveni servis Ljubljana cenik postavlja za svoje storitve? Večinoma se končna cena oblikuje na podlagi točnih zahtev naročnika. Vse je odvisno od tega, za kakšen tovor pravzaprav gre in od kam ter kam ga nameravamo seliti. Nekateri selitveni servisi ponujajo le prevoz tovora, v tem primeru bo seveda cena nekoliko nižja. Boljši ponudniki pa bodo poskrbeli za celovito selitev klavirja ali druge večje opreme, kar vključuje tudi demontažo in prenašanje iz stavbe, nato prevoz ter tudi montažo na novi lokaciji. Treba je upoštevati še to, da bo dober izvajalec občutljiv tovor pri prevozu ustrezno zavaroval, pa tudi mnoge druge malenkosti še pridejo v poštev pri zahtevnejših projektih, kakršen je selitev klavirja. Če govorimo o ceni, bo celovita storitev seveda zahtevala nekoliko višjo investicijo, veliko bolj pomembno pa je gotovo to, da v tem primeru s prevozom težjega tovora ne bomo imeli nikakršnih skrbi, predvsem pa bo tovor varno prispel na cilj.