Dodatno zavarovanje

Dodatno zavarovanje lahko sklenete pri kateri koli zavarovalnici. Pametno se je pozanimati, katera vam ponuja največ ugodnosti in katera vam glede na vaše potrebe in želje najbolj ustreza. Dodatno zavarovanje potrebuje praktično vsaka oseba. Dodatno zavarovanje je možno skleniti pri različnih zavarovalnicah, ki ponujajo mnogo ugodnosti. Dodatno zavarovanje traja eno leto seveda z možnostjo podaljšanja, če se ne odločite za prekinitev pogodbe in izbiro druge zdravstvene zavarovalnice.

Čakalna doba za dodatno zavarovanje je tri mesece. V tem obdobju zavarovalnica ne krije zdravstvenih storitev, temveč mora stroške zdravstvenih storitev kriti oseba sama. Čakalna doba se prične z dnem, ko zavarovanec sklene zavarovalno pogodbo in traja tri mesece.

Dodatno zavarovanje lahko sklene vsak, ki imajo urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji in ima v Sloveniji urejeno državljanstvo. Dodatno zavarovanje lahko sklene vsak oziroma ga lahko sklene takrat, ko mu preneha veljati status študenta, dopolni 26 let, se redno prvič zaposli, ko postane družbenik d.o.o ali pa d.n.o. 

Ob sklenitvi dodatnega zavarovanja, vam nebo potrebno plačevati zdravniških pregledov in ostalih storitev, ker vam to krije vaša izbrana zavarovalnica. 

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic bo vsem, ki si želijo odličnih storitev in odličnih ponudb zavarovanja nudilo vse, kar vsak posameznik potrebuje za brezskrbno uživanje v življenju.  Ob sklenitvi različnih zavarovanj boste prejeli ugodnosti v katerih bo uživala vaša celotna družina.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic lahko sklenete, ko dopolnite 26 let in niste več upravičeni do statusa študenta, ko se prvič redno zaposlite ali pa ko postanete družbenik ene od združb, ki so d.n.o ali pa d.o.o

Menjava zavarovalnice je brezplačna in ne povzroča dodatnih stroškov. Prestop lahko uredite preprosto in hitro brez dodatnih komplikacij in skritih stroškov. V primeru, da želite še vedno ostati pri enaki zavarovalnici potem zavarovalna pogodba teče dalje naprej. Seveda lahko dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic kadarkoli po preteku pogodbe prekinete, vendar morate biti pozorni na trimesečni odpovedni rok, ki se ga je potrebno držati