Fizioterapija vas stane toliko!

Med fizioterapevtskimi storitvami je kar dosti ponudbe, to so zanimive storitve za praktično vsakogar, ki želi dobro skrbeti za svoje zdravje in počutje. Včasih si mislimo, da je fizioterapija primerna le za tiste, ki imajo s svojim telesom kakšne probleme, predvsem se priporoča tistim, ki se soočajo s kakšnimi bolečinami in poškodbami. A v resnici lahko strokovnjaki dobro poskrbijo tudi za splošno zdravje in dobro počutje, v ponudbi dobimo cel nabor storitev, ki se izkažejo za nadvse koristne. Ob tem se bomo gotovo vprašali, koliko stane fizioterapija.

Fizioterapija postavlja cenik na podlagi izbranih storitev

Ne moremo podati točne cene, če ne govorimo o specifičnih storitvah. Tu imamo na voljo več različnih storitev, ki imajo svojo ceno. Točno ponudbo lahko najdemo pri fizioterapevtih, ki predstavljajo svoje storitve na spletu. Takšno ponudbo ima Medicofit, pobrskamo lahko po različnih opcijah in se seznanimo tudi z okvirnimi cenami.

Nekatere fizioterapevtske storitve so zelo poceni, že za kakšnih 15 ali 20 evrov lahko dobimo dobro oskrbo pri izkušenih strokovnjakih. Nenazadnje se pogosto opravljajo tudi kakšne lažje storitve, ki niso usmerjene specifično na odpravljanje bolečin in rehabilitacijo po poškodbah. To so kakšne športne masaže, vaje za razgibavanje, bandažiranje sklepov … Dosti ponudbe dobimo že po izredno ugodni ceni, to se vsekakor splača izkoristiti.

Veliko je odvisno od tega, čemu fizioterapija sploh služi. Za rehabilitacijo po poškodbah sestavimo celoten program, to lahko vključuje različne terapije in se izvaja tudi dlje časa. Cena je lahko višja, seveda pa je možno, da bomo koristili storitve, ki se financirajo iz zdravstvenega zavarovanja. Če se sami odločamo za posamezne storitve, bomo našli konkurenčno ponudbo in nižje cene. Odločamo se seveda na podlagi tega, katere storitve potrebujemo, pomembno pa je še to, da v vsakem primeru izberemo ustreznega izvajalca, ki bo svoje delo res opravil tako, kot je treba.

fizioterapija