Hlevska oprema se razlikuje glede na namembnost

Hlevska oprema je najpomembnejši segment vsakega hleva, saj je delo z njo bistveno bolj enostavno. Potrebno pa je vedeti, da se med seboj razlikuje predvsem po svoji namembnosti in uporabi. Če imate v hlevu govedo, je ta oprema popolnoma drugačna kot pa če imate v hlevu na primer konje. Zato je pred nakupom najbolje, da točno veste kateri segment hlevske opreme iščete, saj bo tako brskanje po spletu veliko lažje in hitrejše.

Pri zbranem ponudniku vam je tako na voljo hlevska oprema, ki je primerna za govedorejo, konjerejo ali pa svinjerejo. Glede na to, kaj iščete so vam na voljo segmenti, ki so povezani z opremo z silosi, krmilniki, razni prezračevalni ventilatorji, hlevske gume, gnojnični sistemi in še marsikaj drugega. Dejstvo je, da hlevi danes še zdaleč niso več to kar so včasih bili, ampak si s kakovostno hlevsko opremo delo v njih bistveno poenostavimo.

Delovne obleke so namenjene kakovostnemu delu v hlevu

Tako kot gozdarji ali delavci v pisarni potrebujejo za svoje delo primerno delovno obleko, ni nič drugače pri kmetih, ki vsakodnevno svoje delo opravljajo v hlevih. Za dobro opravljeno delo je pomembna tudi kakovostna delovana obleka, ki nudi ustrezno zaščito ne samo pred umazanijo, ampak tudi pred vonjem in vlago. Brez delovne obleke se tako dela v hlevu praktično ne moremo predstavljati, saj si z njo zagotovimo čim boljšo delovno izkušnjo.

Delovne obleke so danes izjemno kakovostno izdelane, saj je bistveno, da se pri vsakodnevnem fizičnem delu hitro ne obrabijo ali strgajo in nam tako nudijo dolgo življenjsko dobo in uporabnost. Zato so običajno izdelane iz večplastne tkanine, ki poskrbi, da vonj ne prehaja tudi v spodnje plasti oblačil in je tako maksimalno nepropustna za vse vonjave v hlevu. Na voljo so nam različni dizajni in številke, za dodatek pa imajo tudi vodotesne in protivetrne zadrge.