Idealna kombinacija pripomočkov za obdelavo posestva

Če želimo najti učinkovite in zanesljive naprave za obdelavo posestva, se splača pobrskati po ponudbi sodobnih izdelkov priznanih znamk Stihl in Husqvarna. V ponudbi se namreč skrivajo izjemno prepričljivi izdelki, ki lahko v kombinaciji močno razbremenijo uporabnika pri vzdrževanju zunanjih površin.

Najbolj prepričljive so pri tem verjetno Husqvarna robotske kosilnice, ki povsem prevzamejo delo pri košenju trave. Še posebej to velja za naprednejše modele, na primer Husqvarna Automower 450X, ki se ponaša z vrhunsko zmogljivostjo in brezhibno funkcionalnostjo tudi na zahtevnejših površinah. Ravno zato je Husqvarna Automower 450X namenjena zahtevnejšim poslovnim uporabnikom ter lastnikom večjih in kompleksnejših vrtov. Napredna naprava se dobro znajde na nepravilno oblikovanih površinah in zna svojo pot najti tudi med različnimi ovirami, ves čas pa tudi zelo učinkovito kosi, ne glede na grbine in naklone. Za nameček ima Husqvarna Automower 450X še širok izbor drugih naprednih funkcij, omogoča na primer upravljanje na daljavo in nastavitev zelo podrobnega urnika delovanja. Gre za enega izmed najbolj naprednih izdelkov na tem področju, a podobne funkcionalnosti in zagotovljeno končno zadovoljstvo lahko pričakujemo tudi od drugih kosilnic v seriji Automower.

Za učinkovito delo na prostem pa moramo kosilnico kombinirati še z motorno žago, pri čemer pride v poštev znamka Stihl. Najbolje bo izbrati vsestransko žago srednjega cenovnega razreda, to je recimo Stihl MS 251, ki prepriča z različnimi lastnostmi, ki bodo po godu tako bolj kot manj zahtevnim uporabnikom. Stihl MS 251 bo sicer zahtevala kakšnih 500 evrov investicije, a ravno zato ponuja tudi brezhibno delovanje in prepričljivo zmogljivost pri vseh opravilih, s katerimi se soočimo pri urejanju okolice. Lahka in zmogljiva žaga je idealna izbira za pogosta domača opravila, na primer obrezovanje dreves in čiščenje grmičevja, služi pa lahko tudi za pripravo drv in podiranje manjših dreves. Stihl MS 251 je odlična izbira, spet pa ni edina možnost, ki ponuja zadovoljstvo.