Industrijski sesalec z različnimi priključki

Industrijski sesalec ima lahko izredno veliko priključkov, ki jih uporabimo, ko želimo očistiti določeno stvar v našem stanovanju. Nanj lahko priključimo krtačo, in tako sesalec uporabimo za čiščenje kavča iz blaga ali prtljažnik našega avtomobila. Velikokrat namreč v prtljažniku prenašamo različne predmete, ki lahko umažejo celotno površino prtljažnika. Ker pri sesanju prtljažnika ne moremo uporabiti našega navadnega sesalca, nam lahko pomagajo priključki, ki jih dodamo k industrijskemu sesalcu. 

Industrijski sesalec je tako idealen za domače čiščenje avtomobila. V kolikor bomo avtomobil čistili doma, bomo prihranili ogromno denarja, ki ga od ns zahtevajo v avtomobilskih čistilnicah. Poleg prtljažnika bomo brez težav posesali tudi celotno notranjost avtomobila, ki se pri vsakodnevni uporabi izredno zamaže. 

Industrijski sesalec uporabniki v jeseni radi uporabljajo tudi za čiščenje odpadlega listja, saj ga brez težav lahko uporabimo zunaj ali znotraj prostorov. Pri tem lahko kombiniramo mokro in suho čiščenje ali pa uporabimo samo suhi način, ki je idealen, ko želimo površino le posesati in ne tudi pobrisati. 

Visokotlačni čistilec Karcher K5 ima izjemno moč

Visokotlačni čistilec Karcher K5 je najbolj prodajan model pri vseh ponudnikih. Narejen je namreč tako, da ga hitro vzljubijo vsi kupci. Ker je njegova zasnova tako lahka, ga z lahkoto uporabljajo tudi ženske, ki rade včasih same očistijo okolico svojega doma. 

Visokotlačni čistilec Karcher K5 ima vgrajen izredno praktična kolesca, s katerimi bomo napravo vozili iz prostora v prostor in ga tako brez težav premikali. Enostavno uporabo nam bodo omogočale tudi tri stopnje pri nastavitvi tlaka, s katerimi bomo hitro in enostavno nastavili moč naprave. 

Visokotlačni čistilec Karcher K5 ima vedno priloženo tudi visokotlačno cev in pištolo, ki ima LED prikaz, na katerem lahko opazujemo načine pranja. Z svojimi šobami je idealen pripomoček, ki se nahaja v vsakem slovenskem domu. Njegova dostopna cena pa nam pomaga, da se mu resnično ne moremo upreti.