Kakovostna klima za avtodom poskrbi za udobne in prijetne počitnice

Naše počitnice so lahko izjemno prijetne tudi v vročih poletnih dneh. Če se na dopust na primer odpravimo z avtodomom, brez dobre klime seveda ne gre. Kakovostna klima za avtodom je namreč ključnega pomena za udobno in prijetno počitnikovanje.

Čeprav nam je na voljo najbolj kakovostna klima za avtodom, pa je vendarle treba izjemno dobro paziti na njeno uporabo.

Kaj je treba obvezno preveriti pred uporabo klimatske naprave

Pred uporabo klima naprave za avtodom morate obvezno preveriti, ali so prav vsa okna vozila zaprta. Notranje kroženje zraka brez vdora zunanjega bo omogočilo največjo varčnost delovanja. Zagotovo se dobro zavedate tudi to, da senca ni blagodejna samo za nas, temveč tudi za vaše štirinožne prijatelje. Ne nazadnje pa senca dobro vpliva celo na avtodom. 

Pri iskanju parkiranega mesta bodite še posebej pozorni na to, da boste avtodom imeli postavljen v senci. Prihranjen bo tudi čas pri kasnejšem zniževanju temperature z delovanjem klimatske naprave.

Eberspacher ponuja inovativno tehnologijo

Eberspacher je svetovno uveljavljena blagovna znamka, ki ves čas skrbi za izjemno inovativno tehnologijo. Predvsem se izkazuje na področju izpušnih sistemov, grelcev za vozila ter klimatskih sistemov za avtobuse.

Eberspacher odlično prispeva k okolju prijazne mobilnosti, še večji zanesljivosti in ne nazadnje tudi k udobju. Odlično se obnese tudi na področju avtomobilske elektronike ter avtomobilskega podatkovnega sistema.

Fleksibilnost Eberspacherja

Eberspacher zaznamujejo inovativnost, naprednost in ne nazadnje tudi velika fleksibilnost. Svojo mednarodno prisotnost podjetje oziroma blagovna znamka gradi z izjemno jasno zastavljenimi cilji. Kakovost pri njih zagotovo ne pozna meja.

Če bi si radi Eberspacher izdelke ogledali tudi pobliže, vam je na voljo ponudnik, s katerim se lahko povežete kar preko spleta. Poleg prodaje Eberspacher vrhunskih izdelkov vam v podjetju ponujajo še druge storitve, ki so neposredno povezane z napravami, na primer dostavo, montažo pa tudi servis naprav.