Ploščice za kopalnico za podeželsko hišo

Ploščice za kopalnico se morajo ujemati s celotnim izgledom našega doma. Nekateri modeli ploščic za kopalnico so primerni za mestna okolja, drugi pa za vaške in podeželske hiše. V mestih se velikokrat poslužujejo industrijskega sloga in zato v stanovanjih najdemo veliko sivih tonov, ki jih z lahkoto povežemo v lepo celoto. V podeželskih hišah, pa moramo paziti na primeren stil, saj hočemo v kopalnici ustvariti pridih domačnosti. 

Ploščice za kopalnico bodo v hiši tako svetlih barv in umirjenih tonov. V hiše, ki imajo močne barve lahko skombiniramo tudi kopalnico, ki bo imela rdeče ploščice. Rdeča je barva strasti in zato si jo le redki drznejo uporabiti. V kopalnico bo vnesla moč in strast ter jo barvno poživela. 

Ploščice za kopalnico lahko torej lepo skombiniramo z rdečimi motivi. Nato lahko rdečo barvo poudarimo že v zavesah na oknu ali v rdečih brisačah, ki jih bomo dodali k umivalniku ter k tuš kabini. Vsak skrbno izbran detajl bo lepo zaokrožil celoto naše kopalnice. 

 

Keramične ploščice za kuhinjo v mestu

Keramične ploščice za kuhinjo, ki jih bomo namestili v majno mestno kuhinjo, se morajo ujemati s stilom, ki ga želimo poudariti v celotnem bivalnem prostoru. Stanovanja so v večini dokaj majhna in zato imajo v vseh prostorih podoben stil. Ko izbiramo kuhinjske ploščice, moramo misiti tudi na celoten končni izgled. 

Keramične ploščice za kuhinjo lahko kombiniramo s kuhinjskimi omaricami ali pa s tlemi. Tla so navadno v beli barvi, saj tako posvetlijo celoten prostor. Tisti bolj drzni pa uporabijo tudi bolj živahen tone. Pri stenskih kuhinjskih ploščicah imamo tako širok nabor možnosti. Vsekakor je dobro, da so stilsko primerne kuhinjskim elementom. 

Keramične ploščice za kuhinjo lahko kupimo v Sloveniji ali v tujini. Včasih so se kupci večkrat obračali na sosednje države, vendar pa imamo dandanes tudi v Sloveniji na voljo odlične ponudnike uvoženih ploščic, ki so enako kvalitetne kot v tujih prodajalnah.