Poltovornjak za najzahtevnejše voznike

Vozniki osebnih avtomobilov imajo svoje želje in potrebe, večinoma pa se s svojimi zahtevami niti malo ne približajo gospodarskim uporabnikom, ki od svojih jeklenih konjičkov pričakujejo bistveno več. Smiselno je torej izbiri gospodarskega vozila nameniti še več pozornosti in izbrati zares kakovosten izdelek. Jasno je, da bo prišel v poštev Ford avto, saj je prav ta znamka znana po vozilih z brezkompromisno zmogljivostjo. Na področju gospodarskih vozil Ford izstopa s prepričljivim predstavnikom po imenu Ranger.

Ford Ranger je priljubljen poltovornjak, ki lahko učinkovito opravi zelo raznolike naloge. Pravzaprav je Ranger najbolje prodajan poltovornjak v Evropi in tudi v Sloveniji, kar ni naključje – odlikujejo ga lastnosti, ki so zelo dobrodošle med različnimi gospodarskimi uporabniki. Največ seveda šteje surova moč tega vozila, kar pa še zdaleč ni vse, s čimer se ponaša ta jekleni konjiček. Ford Ranger svojo zmogljivost kombinira s tehnološko dovršenostjo za izvrstno izkušnjo pri vožnji, to kombinacijo pa zaokrožuje še varčnost ki je pri gospodarskih vozilih še posebej dobrodošla.

Najbolje se bo Ford Ranger znašel na neurejenih poteh in brezpotjih, tudi v bolj kočljivih situacijah. Brez težav brede po vodi do globine 80 cm, po razgibanem terenu pa lahko prevaža dobro tono oziroma vleče tri tone in pol tovora. Več kot dovolj tudi za nekoliko zahtevnejše voznike! Ne pozabimo pa tudi na to, da je kot vsak Ford avto tudi Ranger v veliki meri prilagojen za različna okolja, tudi za mestno vožnjo. Še vedno gre za razmeroma kompakten in zelo eleganten avto, ki ga brez težav zapeljemo po urejenih mestnih ulicah. Za nameček tako kot vsak Ford avto tudi Ranger ponuja kar nekaj možnosti za prilagoditve in nadgradnje, na voljo so različne opcije že pri nakupu. Privlačna izbira je morda Ranger Limited Black Edition, ki označuje prestižno črno različico vozila, lahko pa se posvetimo bolj funkcionalnim prilagoditvam.