Popravilo Iphone

Popravilo Iphone, pride prav vsakemu uporabniku pametne mobilne naprave Iphone ali pa katerega koli drugega izdelka Appla. Popravilo Iphone je namenjeno za različne poškodbe, ki se zgodijo na mobilni napravi. To so na primer menjava zaščitnega stekla, počeno ali popraskan ekran, zamašen , neočiščen zvočnik, ne delujoč zvok, in mnogo drugih.

Dolžina popravila je odvisna od napake oziroma poškodbe, ki se je zgodila mobilni napravi. Večinoma se poškodbe odpravijo zelo hitro in so odpravljene v parih urah ali pa maksimalno v parih dneh.  Ob popravili boste prejeli tudi dolgo garancijo, ki vam omogoča, da napravo ponovno prinesete nazaj, če morda z popravilom niste zadovoljni oziroma ni izpolnilo vaših pričakovanj.

Popravilo Iphone je veliko cenejše, kot pa ponoven nakup nove naprave.  Vašo mobilno napravo lahko osebno prinesete na servis ali pa jo pošljete po pošti. 

Zaščitna stekla za telefon

Zaščitna stekla za telefon so priljubljena dodatna oprema, za vsakega uporabnika mobilnih naprav. Naj si bo to za novi telefon ali pa že rabljeni. Zaščitna stekla za telefon so pametna in priporočljiva odločitev, saj bo tako vaša mobilna naprava varna in odporna proti raznim praskam, udarcem ali padcem na tla.

Zaščitna stekla za telefon vam bodo omogočila dolgo življenjsko dobo vaše mobilne naprave, prav tako pa bodo poskrbela za prihranitev vašega denarja, saj vam vaše mobilne naprave ne bo potrebno odnesti na servis, ker bo vaš zaslon zaščiten.

Zaščitna stekla za telefon se namestijo enostavno in hitro. Namesti ga lahko praktično vsak sam, brez pomoči strokovnjaka. Potrebno je biti pozoren samo na to, da pod zaščitno steklo, ki ga nameščate ne pride do zračnih mehurčkov, saj bo tako oprijemljivost zaščitnega stekla na zaslon manjša in nebo zagotavljala popolne varnosti, prav tak pa mobilna naprava nebo izgledala lepo.

Zaščitna stekla lahko kupite pri različnih ponudnikih, servisih ali pa kar preko spleta.