Prenosna oprema za delo na večjem posestvu

Obdelava večjega posestva ni mačji kašelj, tudi če morda nimamo opravka s kakšnimi posebej zahtevnimi izzivi. Že velike površine so lahko konkretna ovira. Potrebovali bomo opremo, ki se v takšnem okolju dobro izkaže – ni nujno, da je to specializirana oprema, ki je prilagojena prav uporabi na večjih zunanjih površinah, lahko se odločimo tudi za naprave, ki prepričajo s svojo mobilnostjo in udobno uporabo v vsakem okolju. Končna izbira je seveda odvisna od specifičnih potreb vsakega posameznika, a veliko lahko dosežemo že z nekaterimi vsestranskimi pripomočki, ki olajšajo mnoga opravila pri delu na prostem.

Nahrbtne kosilnice

Pri košnji trave pride morda najprej na misel vrtni traktor ali sedežna kosilnica, morda pa bi uporabili kar traktor s pravo kmetijsko mehanizacijo. A v resnici so lahko izjemno uporabne tudi nahrbtne kosilnice. Takšna naprava nam namreč omogoča popolno prilagodljivost. Resda ne more konkurirati alternativam pri košnji večjih površin, se pa bistveno bolje obnese pri delu v kakšnih tesnih kotičkih. Delo na večjem posestvu ne vključuje le obdelave celotnih površin, temveč je treba pogosto pozornost posvetiti kakšnim manjšim kotičkom, do katerih se najlažje prebijemo z elegantno prenosno opremo. Nahrbtne kosilnice so v tej vlogi kot nalašč, zagotovijo odlično izkušnjo pri uporabi in seveda tudi brezhiben rezultat pri košnji v vsakem okolju.

Motorne žage

Nekaj več dela bo z izbiro motorne žag. Husqvarna ima v ponudbi idealne rešitve za uporabo na večjih površinah, saj ponuja žage z izjemnim razmerjem med zmogljivostjo in težo. Iščemo namreč žago, ki je ne bo težko prenašati s seboj, hkrati pa bo dovolj zmogljiva za uporabo pri raznih izzivih, ki nas čakajo pri delu z lesom. Motorna žaga Husqvarna lahko zagotovij odlično izkušnjo, moramo pa izbrati pravi model. Priporoča se izbira lahke in okretne vsestranske motorne žage, Husqvarna tudi pri teh ponuja prepričljivo zmogljivost za večino rednih opravil pri vzdrževanju posestva.