Preživite čas s svojimi malčki aktivno!

Aktivno preživljanje prostega časa ima številne dobrodošle učinke na zdravje in počutje. Predvsem otroci se radi ukvarjajo s kakšnimi zabavnimi aktivnostmi, tudi sicer se kar naprej podijo naokoli in kar težko jih umirimo. Lahko pa se malčkom ob tem pridružimo in se skupaj zabavamo – kar dosti aktivnosti imamo na voljo, s katerimi se bomo v družinskem krogu zbližali, otroci pa se bodo marsikaj novega naučili.

Odveč bi bilo spet poudarjati pomen rednega gibanja in aktivnega življenjskega sloga. Lahko pa izpostavimo, da je zelo pomembno tak življenjski slog privzgojiti že otrokom. To pomeni, da se bodo tudi starši morali nekoliko razmigati, da bodo svojim otrokom vzor. Sploh pri kakšnih skupnih aktivnostih, pri katerih so pravzaprav pogosto pobudniki otroci. Starši se le nejevoljno odpravijo na teren, otroci pa rade volje skačejo po lužah in snegu. Za takšno razvedrilo malčkov ne želimo prikrajšati, poskrbimo le za to, da imajo pravo opremo in dobro družbo.

Na voljo so škornji za dež otroški in odrasli

Ponudba opreme za otroke že daje namig, da se jim bodo morali pridružiti tudi odrasli. Tako kot so škornji za dež otroški, so namreč na voljo tudi modeli za odrasle, torej ni izgovorov, da se ne bi podali na prosto v vsakem vremenu. Zanimivo ponudbo najdemo v trgovinah, ki imajo opremo za prosti čas – pri nas je to trgovina Mimo, ki ima v ponudbi odlično opremo tudi za dež. Tu so škornji za dež otroški in odrasli, dežne hlače in pelerine, seveda tudi dežniki in druga oprema, ki jo bomo potrebovali pri aktivnostih v vseh letnih časih in vremenskih razmerah.

Seveda bomo potrebovali kar nekaj opreme, če se ne želimo stalno srečevati z omejitvami pri prostočasnih aktivnostih. Dobimo lahko posrečene komplete, sploh če so škornji za dež otroški, bomo morda zraven dobili še drugo dežno opremo, lahko pa vse te izdelke kupimo tudi posebej. Na enem mestu bomo verjetno dobili pestro izbiro, ki odgovarja na vse potrebe malčkov in odraslih.

dežni škornji

Pelerine za igro v slabem vremenu

Za otroke gotovo ni slabega vremena, tudi v dežju silijo na prosto, pravzaprav je čofotanje po lužah in blatu še posebej zabavno. V pravem neurju bodo sicer ostali doma, nekaj dežnih kapelj sredi poletja pa jih gotovo ne bo pregnalo pod streho. Da bi bili v takšnem primeru kar se da dobro opremljeni, jim ponudimo pelerine. Te so izredno vsestranske in lahko odprejo celo vrsto različnih možnosti pri igri na prostem. Vsekakor so pelerine priporočljiva oprema za vsakega malčka, ki želi svoj prosti čas preživljati na svežem zraku ne glede na vreme.

Predvsem so pelerine uporabne za opravljanje aktivnosti, pri katerih nas lahko ujame dež, tudi če tega sprva morda ne predvidevamo. Pravzaprav se lahko že kratek sprehod prelevi v tek pod streho, če se prikrade kakšna ploha. Pogosto nas dežne kaplje zmotijo med kolesarjenjem ali na kakšnem drugem izletu. V vseh teh primerih so pelerine izredno koristne, zato je vsekakor pametno imeti ustrezno dežno opremo pri roki. Te izdelke najdemo na https://www.mimo.si/dez/pelerine v trgovini, ki se osredotoča prav na otroško opremo za prosti čas, tako da smo lahko prepričani, da bomo dobili pravo opremo za odlično izkušnjo malčkov.

Pelerine so nepogrešljive za mnoge prostočasne aktivnosti

Kakšno deževno obdobje bo težko preživeti križem rok doma, če so malčki vajeni potepanja na prostem. Zato so pelerine izredno koristne tudi v takšni situaciji. Dolgčas bomo takoj razbili z izletom v dežju, pod pelerino bodo otroci na varnem pred dežnimi kapljami, z ustreznimi škornji pa se ne bodo bali niti luž na poti. Če imamo pelerino, lahko tudi v deževnem vremenu načrtujemo in izvajamo razne aktivnosti na prostem, lahko se odpravimo na sprehod, lahko se zapeljemo tudi s kolesom. Tako se ne bomo obremenjevali z dežjem, temveč bomo vedno skrbeli za aktiven življenjski slog. Dobro bomo izkoristili tudi drugo opremo, ki jo imamo na voljo.

Za aktivno življenje skrbi tudi Cruzee kolo

Otroci se navdušujejo nad različnimi prostočasnimi aktivnostmi, tu praktično ni kakšnih velikih omejitev. Malčki bodo z zanimanjem raziskali vse mogoče opcije, gotovo jih bo pritegnilo tudi kolesarjenje. Že od malih nog so kolesa zelo zanimiva, zato se splača pomisliti na možnosti, ki jih ponuja Cruzee kolo. To je kakovostna oprema, posebej prilagojena za otroke.

Najprej se otroci pogosto preizkusijo pri vožnji s poganjalcem. Tako pridobivajo osnovne spretnosti za vzdrževanje ravnotežja, navadijo se na nove občutke in se pripravijo na vožnjo s kolesom. Že kar kmalu bodo z zanimanjem poskusili voziti tudi kolo. Cruzee kolo dobimo v posebnih otroških izvedbah, lahko ima pomožna kolesca in dodatno pomaga pri učenju, lahko pa se zanesemo tudi na to, da je malček že usvojil potrebne spretnosti s treningom na poganjalcu. V vsakem primeru nam Cruzee kolo daje dovolj izbire, da učenje vožnje s kolesom uspešno nadgradimo, malček bo hitro postal pravi mojster in odkril bo vse, kar otrokom ponujajo otroška kolesa. Tu se odpre malo morje novih aktivnosti, tako da bo razvedrilo na prostem še bolj zanimivo in zabavno.

Za vse to malček seveda potrebuje kvalitetno kolo. Na tem področju imamo dosti izbire, posegamo pa po tistih znamkah, ki nudijo zanesljive izdelke, ki so dobro prilagojeni otrokom. Cruzee kolo je za marsikoga kar samoumevna izbira, saj gre za uveljavljeno znamko, ki je dobro znana po svoji otroški opremi. Nudi tudi poganjalce in podobno opremo, tudi nekaj dodatkov – gotovo bo Cruzee kolo navdušilo z vsemi svojimi lastnostmi, za malčke je to izvrstna izbira, ki jih vodi v nov svet aktivnosti na prostem.

poganjalci