Printer Primera lahko revolucionira organizacijo doma

Pospravljanje je ena izmed tistih stvari, ki je prav res nihče nima preveč pri srcu, ampak organizacija stvari je nekaj, kar mnogim pomaga pri tem, saj se lahko počutijo, kot da imajo stvari popolnoma pod kontrolo in lahko brez težav pospravijo prostor hitro in preprosto. To lahko naredimo na dva načina.

Prvi način ima precej profesionalen pristop in tudi končen izgled je tak, kot da ga ne bi mogli dobiti sami doma. Tu se gre za to, da uporabimo printer Primera in z njim natisnemo nekaj nalepk, ki vsebujejo vse informacije o tem, kaj se nahaja v nekem predalu, kako so stvari zložene, ali mogoče celo čigave obleke se nahajajo v neki košari. Printer Primera lahko naredi tako lepe nalepke, ki jih seveda sami oblikujemo, in nato računalnik preko USB kabla, ali brezžično povežemo na tiskalnik, da jih lahko pustimo tudi na vidnem mestu, saj ne motijo estetike prostora, če so zares prav vse nalepke podobne druga drugi kot jajce jajcu.

Seveda lahko podoben učinek dosežemo tudi, če samo uporabimo koščke lično izrezanega papirja, mogoče celo barvnega in dobri stari selotejp, na katerega smo morda nekoliko pozabili, ko smo se skušali domisliti organizacijskih metod za prostor. Selotejp je ena izmed tistih stvari v domu, ki je skoraj da nujno potrebna, če ne za kaj drugega za lepljenje označb na vidne ali nevidne površine predalov, košev in majhnih plastičnih organizatorjev. Ne smemo pa pozabiti tega, da lahko selotejp reši marsikatero stvar v gospodinjstvu, še posebej, če se tu gre za nekoliko polomljene stvari, ali dva kosa, ki bi morala stati skupaj, pa preprosto tega nočeta več početi. Če pa smo že pri etiketiranju pa lahko omenimo to, da lahko selotejp nalepimo na kozarec za vlaganje in pišemo kar nanj, kar pa da manj profesionalen izgled kot nalepke.