Prisrčen telegram za mami in novorojenčka

Bodoče mamice se izjemno veselijo rojstva otroka. Komaj čakajo, da odidejo v porodnišnico in se skupaj z malčkom nato vrnejo domov. Pri tem jim moramo biti v veliko podporo, da se še bolje počutijo. Prvi korak, ki ga lahko naredimo za njeno odlično počutje, je, da v porodnišnico ob rojstvu pošljemo telegram za mami. Tako bo vedela, da ves čas mislimo nanjo in na novega družinskega člana, ki se bo kmalu pridružil na domu.

Telegram za mami seveda ni namenjen samo novopečeni mamici, temveč v njem izrazimo tudi lepe želje za novorojenčka. Praviloma pa je treba čestitati tudi novopečenemu očku.

Kaj vse lahko vključuje telegram za mami

Telegram za mami vključuje prelepo čestitko z najlepšim voščilom in željami. Vse bolj priljubljeno pa je, da v porodnišnico ne pošljemo samo darila za novorojenčka, na primer v obliki prikupnega pliška, temveč tudi za mamico.

Telegram za mami torej lahko vključuje še kakšno prisrčno, a obenem praktično darilo za mami. Dobrodošla so na primer posebna mila ali podobna sredstva za nego. Sicer pa je izbira odvisna tudi od tega, kaj ima mami najraje.

Telegram z dodanim uporabnim darilom

Telegram na primer pošljemo v porodnišnico, ko naša tesna prijateljica, znanka ali sorodnica postane mami. V praksi to pomeni, da ji pošljemo čestitko s prelepimi verzi, ki so lahko tudi zabavno obarvani. Zelo zaželeno je tudi, da telegram vključuje kakšno uporabno darilo, ki je namenjeno tako novopečeni mamici kot tudi novorojenčku. Ne nazadnje pa lahko pošljemo še darilo za očka, ki ima prav tako pomembno vlogo.

Telegram lahko oblikujemo v povsem lastni režiji. Ena od možnosti je tudi ta, da telegram naročimo po meri. To pomeni, da poiščemo ponudnika, ki nam je pripravljen pripraviti telegram ob rojstvu otroka v povsem popolni režiji. Seveda pa moramo povedati, kaj natanko si želimo, da je vključeno v telegram.