Raftanje na Soči je več kot nepozabna dogodivščina 

Morda je skrajni čas, da v svoje življenje vnesete tudi kanček razburljivega dogajanja. Če ste prejšnja poletja preživeli kje v tujini, letošnje počitnice lahko preživite pri nas, in sicer v enem od najlepših krajev. Bovec vam namreč ponuja števila nora doživetja, kot je na primer raftanje na Soči

Raftanje na Soči ni namenjen samo odraslim osebam, temveč tudi najmlajšim. Za njih organizatorji ponujajo prav posebne programe. Sicer pa se sezona raftanja na eni od najlepših rek na svetu prične v drugi polovici marca in traja vse do konca oktobra. Za raftanje so vam vsak dan na voljo različni termini. Raftanja se tako lahko udeležite zgodaj dopoldne, opoldne in tudi v popoldanskem času. Aktivnost traja od dve uri in pol do največ tri ure. 

Koliko bi vas raftanje na Soči stalo, si lahko najhitreje ogledate kar na spletu. Številni ponudniki vam na njem predstavljajo svoje odlične ponudbe.

Kajak Soča je odlična spletna izbira za vse adrenalinske navdušence 

Če si letošnje poletje želite dobro zapomniti, se udeležite kakšne vznemirljive dogodivščine. Zato vam ni treba oditi v tujino, ampak si takšne počitnice lahko omogočite tudi pri nas. Lahko na primer obiščete enega od najlepših krajev pri nas. To je Bovec. Kajak Soča pa je odlična spletna poizvedba, ki vas bo pripeljala do najatraktivnejših aktivnosti v tem koncu naše dežele. 

Na kajak Soča se lahko prijavite tudi kar preko spleta. Na ta način boste za nepozabno dogodivščino plačali še manj denarja. V Bovcu pa vas čakajo še druge priljubljene aktivnosti, ki so namenjene vsem družinskim članom; tudi najmlajšim. 

Da se boste udeležili raftinga na Soči ali katere koli druge priljubljene aktivnosti, ne potrebujete prav posebne opreme, ki bi vas veliko stala. Potrebujete le nujne pripomočke, na katere vas bodo organizatorji aktivnosti še posebej opozorili. Za vse ostalo bodo poskrbeli sami.