Senčila so lahko odličen modni dodatek, a obenem obvezen element

Vsak posameznik se seveda svoj dom urediti tako, da bo v njem čutiti maksimalno udobje. To je seveda pomembno za vsak dom, saj se tja dnevno vračamo po napornem dnevu in seveda potrebujemo mir in udobje, da se spočijemo in si lahko napolnimo energijo. Pri temu igra vlogo tudi izbira našega pohištva, oziroma elementov, ki obdajajo naš dom.

Senčila se nam sprva morda zdijo nepomemben element, a gre za skoraj da obvezen element vsakega doma. Ne samo to, da so lahko odličen modni dodatek, ampak gre predvsem za to, da nam nudijo zaščito. Omogočajo nam, da si po lastni volji reguliramo odstotek svetlobe, ki želimo, da prodira v naše prostore. Pridejo dnevi, ko želimo imeti povsem osvetljene prostore z zunanjo svetlobo, spet pridejo dnevi, ko potrebujemo malo zaščite pred to svetlobo.

Senčila so tako zares odličen element vsakega doma in z njimi je poskrbljeno tudi za naše udobje. Izberemo seveda takšna, da se prilegajo našemu domu, so enostavna za uporabo in dobre kakovosti.

Plise zavese so senčila iz finega gubanega platna

Vsak seveda ve, kaj je najboljše za njegov dom, torej kaj mu najbolj odgovarja. Pomembno je, da svoj dom opremljamo sami, po našem okusu, saj izbiramo stvari, katere bomo mi vsakodnevno uporabljali in morajo nam predstavljati udobje in hkrati neko varnost.

Plise zavese so tako senčila iz finega gubanega platna. Sama tkanina je iz 100% poliestra, barvana z obstojnimi barvami in obogatena z raznimi premazi. Ne gre pa samo za lep modni dodatek v našem domu, ampak lahko z njimi učinkovito poskrbimo za regulacijo svetlobe v našem prostoru.

Plise zavese se lahko uporabljajo tudi v poslovnih prostorih, saj je sam sistem plise primeren za vsak tip okna, tako za velika kot tudi za majhna okna, strešna ter stropna okna in tudi za zimske vrtove.