Skok s padalom Bovec za preizkušanje moči

Skok s padalom Bovec je odličen način za vsakogar, ki si želi v svojem življenju izkusiti več. Vsakodnevna rutina službe in ostalih obveznosti, marsikoga ubija. Da si popestrimo naš vsakdan, potrebujemo aktivnosti, s katerimi se bomo počutili živi. To lahko naredimo z različnimi možnostmi, ki jih ponuja slovenska narava in podjetja, ki se posvečajo adrenalinskim športom. 

Skok s padalom Bovec je ena izmed takšnih možnosti, v kateri lahko izkusimo najboljše kar nam lahko ponudi skok s padalom. Vsakdo, ki si je v življenju že drznil in se iz letala vrgel v prazno vam lahko potrdi, da je bila to najboljša izkušnja v njegovem življenju. 

Skok s padalom Bovec lahko opravimo sami, vendar moramo biti že izkušeni padalci. Začetniki lahko skočijo le skupaj z inštruktorjem, ki bo vodil in usmerjal celoten postopek skoka. V objemu inštruktorja se bomo počutili varno in nas ne bo strah. Po nekajminutnem prostem padanju bo inštruktor odprl padalo in poskrbel za varen pristanek na zelenici. Vsekakor bo izkušnja nepozabna in jo bomo kmalu želeli ponoviti. 

Rafting Soča za otroke

Rafting Soča je primeren tudi za otroške zabave. Kdor bi s svojim otrokom rad preživel nepozaben rojstni dan v naravi, obkrožen z dobro energijo in v objemu reke Soče, lahko pokliče organizatorje in se dogovori za spust po reki Soči, ki se bo zaključil z zabavnim piknikom in slastno rojstnodnevno torto. 

Rafting Soča je odlična ideja za vse najstnike, ki si žeijo za svoj rojstni dan početi nekaj drugačnega, odštekanega in zabavnega. Ker imajo včasih najstniki že tako vsega preveč, je to odlično darilo, ki jim ga lahko podarimo ob različnih priložnostih. 

Rafting Soča je cenovno dostopen tudi za celotne družine, saj je v družinskem paketu raftanje omogočeno celotni družini, ki se bo tako na izviren način zabavala in preživela nepozabno popoldne v družbi svojih najdražjih.