Spremljajte modne trende za letošnjo jesen in zimo!

Ugotovite, kakšni bodo trendi za sezono jesen-zima 2021-2022, da ne bi prišli nepripravljeni na spremembo sezone.

Kakšni so modni trendi za to jesen – zimo 2021-2022?

Prehodno obdobje od avgusta do septembra je vedno travmatično, zlasti ko gre za ženska oblačila. Nikoli se ne ve, kako se obleči ali celo kakšni bodo sezonski trendi. V tem članku želim razkriti nekatere od njih, da ne boste pripravljeni na spremembo sezone.

Obleke, tunike in plašči so še vedno in

Obleka : to oblačilo, ki nikoli ne gre iz mode, je nedvomno nesporna zvezda te nove sezone. Svečane obleke so z dvojnimi prsmi, natikači, z maxi ramenskimi blazinicami popolne za vse ženske, še posebej tiste v karieri. V tej sezoni ste resnično razvajeni zaradi izbire, saj pridejo v številnih različicah. Zopet bojo v modi različne tunike, ki segajo čez boke, tokrat v širših modelih. Pod tuniko seveda ne smejo manjkati tudi vedno moderni hunter škornji.

 

Karirani vzorci so se vrnili in bodo glavni element v mnogih zbirkah. Začenši od karirastega in kmečkega sloga, mini in bon ton do 70-ih navdihnjeni videz in grunge razpoloženje s toplimi ali dvobarvnimi odtenki: prisotni v številnih kolekcijah in videzu. Tudi za prikaz v preveliki različici.

Rdeča: najbolj vroča trendna barva sezone je on. Od rubin do škrlatnega, lahkega, oranžnega ali intenzivnega, ki se nagiba k burgundiju, senčilo, ki s strastjo razsvetli našo jesensko omaro, daje značaj zimskemu slogu in postane kromatičen trend, ki se mu je nemogoče upreti. Ni nobenega oblikovalca, ki tega ni prikazal na modni pisti. Zimska sezona bo razcvet rdečih plaščev, oblek, torb in škornjev. Bolj neustrašni se lahko podoživijo v popolnem videzu, kot je vidno na jesenskih zimskih 2021–2022 modnih revijah ali pa se uporabljajo kot barvni pridih, da dajo znaku kakršnemu koli videzu.

Polka pike : Micro ali maxi, polka pike so najbolj duhovita in trendovska ekstravaganca te jesenske zime. Bodite pripravljeni dati nov zavoj običajnim oblekam v enobarvni barvi, običajni zimski obleki z ogromnim odmerkom mehurčkov ali majhnimi pikami. Navdihnite se po modnih pistah.

Krzneni plašči: dolgi z reverji in v bistvu v naravnih odtenkih, kot so med, kamela, blato in čokolada, elegantni, rafinirani in krasni, samo nosite jih, da ustvarite izrazit videz. Nošen z degagi in lahkimi oblačili, kot je obleka, bo to res vrh.

 

Biker suknjič: kolesarska jakna ali ovčji plašč opisujeta obvezno vrhnje oblačilo določene ravni. Letos se ponaša z živahnimi barvami, ki dajejo nov odnos klasični jakni iz ovčje kože. Hladen, ekstravaganten, glam in drzen, to je suknjič za vse tiste ženske, ki znajo z originalnostjo opaziti.

Tank plašč: popravljen in popravljen, v obsegu, oblikah in razmerjih je lahko zelo preobsežen ali tanek in je ključnega pomena v naši garderobi. Odpove se ikoničnim elementom, a ne izgubi svojega šarma, da bi se potrdil kot popoln plašč za jesenske mesece.

Denim: kavbojke so že kreatorji modnih psov. Udobne in neuničljive kavbojke nikoli ne morejo manjkati v naši garderobi. Hlače in denim total look so nujne za zimsko sezono.

Modni dodatki

Okrašen ramenski pas: dodatki, ki ženskemu videzu nikoli ne manjka, je ona, torbica. Letošnji trendi dajejo prostor privlačnim ramenskim torbam z zelo okrašenimi površinami.

Različni uhani: maxi, obeski ali mini in hiper moda, letos je pomembno, da imate v svoji škatli za nakit lep par uhanov. Ironija in ekstravaganca sta pridih razreda teh draguljev. Pravi must have sezone.

To je le nekaj trendov v tej sezoni. Če vas navdušuje moda in ste vedno v koraku s časom, teh oblačil in teh fantazij v vaši garderobi ne sme manjkati. Tudi letošnjo zimo, tako dajte brezplačno domišljijo, združite vzorce, ki so vam najbolj všeč, in pokažite modni videz.