Steklena stena za sveto stanovanje

Steklena stena igra pomembno vlogo pri dovajanje svetlobe v prostor, ki nima okna. Ker smo pri prenovi stanovanja ali pri gradnji novega doma vedno v stiski s prostorom, se včasih zgodi, da si oblikujemo prostor, ki žal ne more imeti okna. V takšnih primerih si lahko pomagamo s stekleno steno. S pomočjo steklene stene bo svetloba prisotna tudi tam, kjer bi ji navadne stene preprečevale dostop. 

Steklena stena doda prostoru izrazito moderen slog ter pomaga pri ustvarjanju atraktivnega delovnega okolja. Prednost steklenih sten je tudi ta, da nam jo ponudniki izdelajo popolnoma po naročilu in se tako idealno prilega prostoru. Lahko si ustvarimo steno, ki bo visoka in široka točno toliko, kot bomo zahtevali. 

Steklena stena je lahko tudi barvno usklajena s prostorom v katerem je postavljena. Vsak kupec si lahko izbere tudi vzorce, ki jih želi imeti. Tudi debelino navadno prilagodijo velikosti in teži posameznih elementov. Vsaka stena je zaključena z aluminijastimi profili, ki so elegantni ter se s silikonom lahko povežejo s takšnim elementom, kot si želimo. 

 

Protipožarna vrata za varovanje in zaščito prostorov 

Protipožarna vrata so namenjena vsem, ki bi želijo svoj dom zaščititi ter zavarovati pred uničujočimi požari. Ko pride do požara, so velikokrat ogrožena tudi človeška življenja. Ljudje so v nevarnosti predvsem takrat, ko zagori stanovanjski objekt. Če se želimo v takšnih primerih dodatno zavarovati, si lahko namestimo takšna vrata, ki nas bodo dodatno varovala ter ščitila. 

Protipožarna vrata so lahko narejena iz različnih materialov, kot je jeklo, aluminij ter tudi les. Ne glede na material, so vrata so narejena tako, da so napolnjena s posebnim ognjevarnim polnilom, posebnim tesnilom in steklom. Ogenj lahko zadržijo tudi do 30 minut. Na popolno varnost pred požari vsi izvajalci priporočajo namestitev protipožarnih vrat, ki lahko v primeru požara rešijo naše življenje.