Tampotisk je vsestransko uporabna tehnika tiska

Zahteve po vedno bolj estetsko dovršenih in vizualno obdelanih tiskovin so tudi tehnologijo tiska pripeljale tako daleč, da se je bila prisiljena prilagoditi zahtevam po napredku. Zato se danes uporabljajo različne tehnike tiskanja, ki skušajo zadovoljiti vsem različnim potrebam in željam strank. Eden od najbolj vsestranskih načinov tiska je tudi tampotisk, ki je izjemno prilagodljiv in se ga lahko uporablja za tisk na ravne in predvsem neravne površine, kot so na primer svinčniki, vžigalniki, USB ključki in še marsikaj drugega.

Tampotisk pa se ponaša tudi z mnogimi drugimi prednostmi. Odlikuje ga visoka ločljivost tiska, rezultat katere je natančen odtis tudi zelo majhnih motivov in natančnih linij. S tampotiskom so problemi slabe UV-odpornosti mimo, saj je primeren tudi za najbolj obremenjene površine, pri čemer barve sčasoma ne zbledijo. Celoten postopek od računalniške zasnove, mešanja barv do samega tiskanje, je zelo kompleksen, zato poiščimo strokovno usposobljenega ponudnika.

Fotokopirnica Ljubljana je ključ do kakovostnega tiska

Ali iščete pravo idejo za vaše promocijsko gradivo? Za fotokopiranje, različno vrsto tiskanja, izdelavo različnih tiskovin, printanje diplomskih nalog in tiskanje različnega promocijskega gradiva, je pravi naslov kakovostna fotokopirnica. Ljubljana se ponaša z izjemno pestro tovrstno ponudbo, zato ni težko poiskati kakovostnega ponudnika. Pri izbiri je potrebno biti pozoren predvsem na celovito storitev, od ideje do njene končne izvedbe.

Minili so časi, ko so se fotokopirnice ukvarjale zgolj s kopiranjem in tiskanjem diplomskih nalog. Sedaj vam ponujajo tudi številne druge storitve, ki jih omogočajo vse bolj naprednejše tehnike tiska. S spletnim iskalnim nizom fotokopirnica Ljubljana boste zagotovo našli pravega ponudnika za svoje potrebe in želje. Izbrani ponudnik vam danes lahko izdela različne tiskovine kot so razglednice, koledarji, zgibanke, vizitke, kuverte ali pa nalepke. Lahko se odločite za tisk promocijskega gradiva, kot so na primer svinčniki ali USB ključki, v njegovi ponudbi pa boste našli tudi pester novoletni program.