Thule nosilci bodo navdušili predvsem kolesarje

Kolesarji so med tistimi ljudmi, ki so pogosto zelo zadržani do avtomobilov. Raje se podajo na izlet s kolesom in uživajo v posebni izkušnji, ki jo ponuja piš vetra okoli celotnega telesa. Tako se avtom raje izogibajo, sploh če upoštevamo tudi potencialne nevarnosti, do katerih pride v primeru trka. A seveda poleg kolesa uporabljamo tudi druga prevozna sredstva in prav avti se izkažejo za nadvse uporabne, tudi za kolesarje. Pravzaprav jih bodo prav kolesarji dobro izkoristili, še posebej če imajo ustrezno dodatno opremo za svoj hobi – to so Thule nosilci, ki omogočajo enostaven prevoz koles.

Takšna oprema je naravnost nujna za kolesarske navdušence, najdemo pa v ponudbi tudi druge vrste nosilcev, tako da bomo gotovo našli uporabno opremo za svoj avto.

Komu najbolj koristijo Thule nosilci?

Nosilci za kolesa so seveda dobro prilagojeni predvsem kolesarjem. Na tem področju bomo našli kar dosti ponudbe, čeprav ima znamka Thule širok prodajni program in še zdaleč ne pripravlja izdelkov le za kolesarje. Nekateri Thule nosilci za kolesa pa zelo izstopajo in ravno zato pritegnejo največ pozornosti, poleg tega so prav kolesarji včasih med najbolj zahtevnimi vozniki kar se tiče dodatne opreme za prevoz tovora.

Zelo priljubljeni so Thule nosilci za prevoz koles

Najbolj koristni bodo nosilci za tiste kolesarje, ki se pogosto podajajo na kakšne daljše kolesarske izlete in se redno predajajo rekreaciji v naravi. Ne moremo vedno doseči svoje destinacije kar z domačega praga, zato nam nosilec bistveno razširi doseg. Odločimo se lahko za bolj atraktivne ture in lepše cilje, če se lahko najprej zapeljemo z avtomobilom do primernega izhodišča.

Prav tako je na ta način možno vzeti kolo s seboj na druge poti, tudi na dopust. Zelo zadovoljni bomo s fleksibilnostjo, ki jo imamo, če imamo ustrezen nosilec. Na tem področju sicer najdemo različne rešitve, lahko uporabimo recimo tudi univerzalni Menabo nosilec in druge opcije, s katerimi pridemo do kar najboljše rešitve. A običajno lahko pričakujemo, da bomo uspeli pripraviti nosilec, s katerim bomo kolo res enostavno vzeli s seboj na vsako pot. Tako bomo pri rekreaciji povsem zadovoljni, nosilci pa so seveda nujni tudi za športnike. 

Vedno je dobrodošlo imeti možnost prevoza dodatnega tovora na avtomobilu, sploh zato, ker Thule nosilci sicer ne ovirajo uporabe vozila in ne zasedajo veliko prostora. Tako so ti nosilci primerni za praktično vsakogar, ki kdaj svoje kolo zapelje tudi z avtom.

Kakšni Thule nosilci so na voljo?

Znamka Thule je znana po tem, da ponuja zelo inovativne nosilce, ki v največji možni meri odpravljajo nekatere pomanjkljivosti, ki jih običajno ima takšna oprema. Zato lahko posegamo po zelo zanimivih in uporabnih izdelkih, ki navdušijo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Posebna zanimivost so Thule nosilci, ki se namestijo na vlečno kljuko vozila. Tam so povsem na varnem in ne motijo vožnje, zasnovani so tako, da ne motijo niti uporabe prtljažnika. Enostavno se odmaknejo z nagibom, da lahko dostopamo do zadnjih vrat. Ponujajo pa dovolj prostora za dve, tri ali štiri kolesa, izbiramo med različnimi modeli, ki nam ponujajo tudi dodatne funkcije in več prostora. To so elegantni nosilci, s katerimi bomo res izkoristili prav vse prednosti, ki jih ima napredna oprema s tega področja.

Nekateri Thule nosilci so prilagojeni prevozu koles, a na voljo imamo tudi univerzalne nosilce in kovčke

Prav tako so značilni strešni nosilci za kolo, ki so lahko še bolj praktični za tiste, ki želijo za prevoz tovora dobro izkoristiti tudi streho svojega vozila. Imajo pa takšni nosilci tudi nekatere posebnosti, ki so lahko prednost, lahko pa predstavljajo tudi pomanjkljivost. Pozorni moramo biti recimo že na to, da s tem znatno povečamo višino svojega vozila, medtem ko Thule nosilci na vlečni kljuki ne zasedajo veliko prostora in ne povečajo dolžine v takšni meri. Strešni nosilci so problematični tudi s tega vidika, da dodajo zračni upor in motijo aerodinamiko vozila. To ni velika ovira za vozne lastnosti in porabo vozila, a vseeno imajo strešni nosilci za kolo tu določen vpliv, ki ga je treba upoštevati.

Univerzalni Thule nosilci za tovor

Najdemo še druge možnosti, ki jih ponujajo Thule nosilci, med univerzalnimi nosilci pa pridejo do izraza tudi druge dobre znamke. Predvsem se radi odločamo še za Menabo nosilec, ki je lahko dobra izbira. Vsekakor se splača izbrati zanesljivo znamko, od katere lahko pričakujemo boljšo izkušnjo.

Pri znamki Thule so nam recimo na voljo Thule rezervni deli, kar je zelo dobrodošlo pri dolgoročni uporabi teh nosilcev. Upoštevajmo, da na univerzalnih nosilcih pogosto prevažamo tudi kakšna večja bremena, tako da potrebujemo kvalitetno opremo, pričakujemo pa lahko tudi kakšne poškodbe in obrabo pri redni uporabi. Če pride do kakšnih težav, nam Thule nosilci omogočajo enostavna in učinkovita popravila. Pričakujemo, da bo možno odpraviti praktično vse težave, saj najdemo tudi ponudbo za popravila, predvsem pa so nam na voljo originalni Thule rezervni deli, da lahko kaj sami zamenjamo ali popravimo.

To so ključne prednosti dobrih znamk, ki ponujajo nosilce za avto. Thule nosilci zagotavljajo popolno zadovoljstvo za vsakogar, ki želi prevažati svoje kolo ali drug tovor.