Ugodna in kakovostna otroška postelja 

Otroška postelja je že na prvi pogled drugačna od postelj za odrasle. Je precej manjša v vseh pogledih. Sicer pa mora biti ravno tako kot postelja za odrasle narejena iz najbolj kakovostnih pa tudi varnih materialov. Poskrbeti morate za to, da ne vključuje prav nobenih ostrih robov ali kar koli, kar bi pri gibanju ogrožalo vašega malčka. 

Otroška postelja je praviloma narejena iz naravnega materiala, in sicer iz dobre drevesne vrste. Da je postelja za malčka kar se da dobro obstojna, je navadno zaščitena s premazom, ki je popolnoma naraven in tako varen za otroka. 

Otroška postelja mora vključevati tudi ustrezno posteljnino, ki naj bo prav tako narejena iz naravnih in zdravih materialov. Otroku ne boste ponudili dovolj udobja s samo dobro izbrano posteljo, temveč morate kakovostno izbrati tudi vso opremo, ki sodi nanjo. 

Vozički za dvojčke v dveh različicah 

Vozički za dojenčke priznanih proizvajalcev so vse bolj izpopolnjeni. Na trgu lahko kupite celo takšne, ki združujejo košare, lupinice in ne nazadnje še kakovostne avtosedeže. Na ta način prihranite kar nekaj denarja. Na izbiro pa so vam celo vozički za dvojčke, ki pridejo še kako prav staršem, ki pričakujejo dvojno srečo. 

Vozički za dvojčke so lahko različno zasnovani.  V osnovi pa ločimo vzporedne in zaporedne vozičke. Uporabniki vozičkov za dvojčke bi se verjetno strinjali, da so zaporedni vozički za dvojčke bolj priročni, saj z njimi veliko preprosteje stopamo skozi vhode, v dvigalo ter podobno. 

Sicer pa je pri izbiri vozičkov izjemnega pomena tudi to, kakšna kolesa tovrstna otroška oprema vključuje. Na ta del pogosto pozabljamo, saj smo veliko bolj pozorni na zgornji del opreme. S kakovostnimi kolesi otroškega vozička si lahko zagotovite vožnjo z malčkom tudi po nekoliko bolj neugodnem terenu. Čeprav se boste na primer vozili po kamenju, se bo dojenček zaradi kakovostnih koles v vozičku še vedno počutil prijetno ter udobno.