Vozički za dvojčke morajo biti praktični

Vozički za dvojčke so veči kot navadni vozički, zato morajo biti narejeni tako, da odo čim bolj praktični. Ko smo v veselem pričakovanju, nas lahko preseneti novica, da pričakujemo dvojčke. Vest vsakega bodočega starša hkrati razveseli in prestraši, saj je za dva otroka naenkrat težje skrbeti. Vsaj tako se zdi na začetku. Zelo kmalu veliko zadovoljnih staršev ugotovi, da to delo opravljajo z velikim zadovoljstvom in jim zato nikakor ni pretežko. 

Vozički za dvojčke so idealen partner za starše dvojčkov, saj jim omogočajo uživanje na dolgih sprehodih, kjer malčka spoznavata zunanji svet. Na trgu je več različnih vozičkov za dvojčke. Pomembno je, da kupimo dober voziček, saj bo le tak lahko dolgo časa dobro deloval. Čeprav bomo zanj odšteli več denarja bomo na koncu bolj zadovoljni. 

Vozički za dvojčke so lahko izdelani tako, da sta obe košari postavljeni paralelno. Takšnih modelov je največ in se tudi najpogosteje kupijo. Nato pa imamo že zaporedne vozičke za dvojčke, ki so bolj praktični za prehajanje skozi vrata, kar je izredno uporabno v primeru, da voziček pomikamo po notranjosti. 

 

Prenosna posteljica z integrirano vzmetnico

Prenosna posteljica je odlična za primere, ko se z otrokom odpravimo na počitnice. Ker se velikokrat zgodi, da v apartmaju, ki smo ga najeli, ni otroške posteljice, je najbolje, da si jo kupimo sami. Prenosne otroške postelje niso drage in si jih bomo zlahka privoščili. Pri tem pa bomo svojemu otroku privoščili najvišje udobje. 

Prenosna posteljica je navadno spravljena v praktični potovalni torbi, kjer jo imamo pospravljeno, ko je ne potrebujemo. Torbo bomo zlahka spravili v prtljažnik vsakega avtomobila in zato je še toliko bolj pomembna. Nekateri modeli prenosnih postelj imajo tudi kolesca, ki uporabniku omogočajo, da jo premika po prostoru. 

Prenosna posteljica ne sme biti pretežka, saj bomo le dovolj lahko posteljico lahko premikali glede na naše želje in potrebe.