Zobne luske za lepotne namene

Zobne luske se vedno večkrat uporabljajo za lepotno izboljšavo obstoječih zob. Naravni zobje so velikokrat nesimetrični, obarvani ter poškodovani. Ravno zato se veliko posameznikov odloči za namestitev kvalitetnih zobnih lusk, ki so pomembne zlasti za tiste posameznike, ki so medijsko veliko izpostavljeni. 

Zobne luske tako lahko na enostaven način popravijo tudi nasmeh vsakogar, ki si to želi. Zobna luska je izredno tanka prevleka, ki jo s pomočjo posebnega lepila osebje prilepi na posameznikov zob. Ker so zobne luske tako tanke, naravnega zoba skorajda ni potrebno brusiti. 

Zobne luske so primerne za vse. Le redno se zgodi, da kandidati niso primerni za namestitev zobnih lusk. Namestitev se odsvetuje tistim, ki imajo težave s paradontozo ali pa imajo preveč plombirane zobe in zato nimajo več primerne površine, na katero lahko zobozdravnik prilepi zobno lusko. Včasih pa se pacientu lahko pomaga z opornico, ki jo le-ta nosi ponoči. Za namestitev sta potrebna le dva obiska ordinacije. Po prvem pregledu zobozdravnik določi obliko zobnih lusk, ki jih nato izdelajo zobni tehniki. Pri drugem obisku pa sledi namestitev keramičnih lusk na celotni zgornji in spodnji zobni lok. 

 

All on 4 je neboleča metoda 

All on 4 je pacientu izredno prijazna ter skoraj neboleča metoda, s katero lahko vsakdo ponovno pridobi lep nasmeh. Implantati, ki vam jih kirurg vstavi v čeljust, pa se med seboj razlikujejo. Najbolj cenjeni so implantati priznanih blagovnih znamk, ki so svojo uspešnost potrdili s številnimi raziskavami in analizami. 

All on 4 metoda, ki jo izvajajo priznani kirurgi, bo vedno vsebovala implantate, ki so izdelani iz izredno čistega titana, ki nima drugih primesi. Ravno primesi so velikokrat tiste, ki lahko povzročijo alergijsko reakcijo, zaradi katere ima pacient lahko veliko neprijetnih težav. Dobri proizvajalci bodo izdali tudi primeren certifikat, ki zagotavlja doživljenjsko garancijo izdelka. Le s takšnim izdelkom bodo zagotovo zadovoljni in mirni.